Lid worden en Contributie

Lid worden kan altijd!

Na drie keer vrijblijvend te hebben meegekeken beslis je of je lid wilt worden van Scouting Bos en Duin. Natuurlijk word je lid en ga je op avontuur met ons! Als je het inschrijfformulier hebt ingevuld geef je deze aan de leiding. Zij versturen het naar onze secretaris en penningmeester van de groep. Met het tekenen van het inschrijfformulier ga je ook akkoord met het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland. Je ontvangt hierna een email met een verzoek tot betaling van de contributie. Na het betalen van deze contributie ben je officieel lid van onze groep.

Het Uniform

Je mag nu de uniformblouse aanschaffen. Een groene voor de welpen, een beige voor de scouts en een rode voor de sherpa’s. Dit kan bij de Scoutshop, Maus Gatsonidesweg 4, te Haarlem of soms zijn er tweedehands blouses te verkrijgen bij de leiding. De openingstijden van de scoutshop zijn:

Woensdag van 14.00 – 16.00 uur
Donderdag van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 – 12.00 uur
 Scoutshop Regio Haarlem Maus Gatsonidesweg 4, 2031 AG Haarlem

welpen

Bij de installatie ontvang je een das en de diverse insignes en een naambandje van de groep. Dit installatie pakket kost eenmalig  € 15,00.

Bij ons uniform kan je ook een kobalt blauwe groeptrui, vest en/of t-shirt. Op de achterkant staat ons Bos en Duinlogo in een nuon roze kleur gedrukt. Iedereen kan dan zien dat je bij de Bos en Duin groep hoort.

In verband met instelkosten worden deze artikelen 1x per jaar voor ons gedrukt. Informeer bij de leiding of er nog voorraad is of wanneer de bestelling gepland staat.
trui
Wij hanteren de volgende prijzen.

Kindermaten: 128,134,140,152,164

T- shirt  15 euro
Trui  22 euro
Vest 27 euro
t-shirt en trui 32 euro
t shirt en vest 40 euro

Dames of Unisex maten: S,M.L,XL, XXL

T- shirt 17 euro
Trui  25 euro
Vest 30 euro
t-shirt en trui 40 euro
t- shirt en vest 45 euro

Contributie jeugdleden

De contributie voor het scoutingseizoen bedraagt €140.- per kind. Ouders ontvangen voor de zomervakantie een brief via de mail hierover.
Mocht betalen in 1 keer een probleem zijn dan is het mogelijk de contributie in twee termijnen te betalen. Neem hiervoor contact op met onze penningmeester.

Voor dit bedrag krijg je elke week een opkomst, bijeenkomsten georganiseerd door scouting regio haarlem (bv welpendag, zwemwedstrijden, rsw, kookwedstrijden, winterhike), inschrijving bij Scouting Nederland, verzekeringen en aanschaf van materialen en onderhoud. De kinderen zijn dan automatisch lid van Scouting Nederland en ontvangen daarvoor ook elke maand het Scoutingmagazine en korting in de Scoutshop.

Ieder jaar is er een zomerkamp waarvan de kampprijs meestal rond de €125,00 bedraagt. Dit is afhankelijk van locatie en lengte van het kamp.
Als u onverhoopt toch moet afzeggen voor het kamp kunt u nog annuleren. Gezien de kosten die al gemaakt zijn, gelden er de volgende regels . Annuleringskosten:
van 8 tot 3 weken voor het kamp  50% restitutie.
Vanaf 3 weken voor het kamp 100% betalen.

Contributie stamleden

Per kalenderjaar is de contributie voor stamleden € 40,00. Dit is inclusief lidmaatschap van Scouting Nederland. Ben je leiding of heb je een (bestuurs)functie binnen Scouting dan betaal je € 7,50 per jaar.

Vragen kunnen gesteld worden op scoutingbosenduin.penningmstr@gmail.com . Onze penningmeester Marjolijn neemt dan contact met u op.