Het grote Corona online spel

Het grote Corona online spel:

Omdat Corona best wel veel van onze normale opkomsten inpikt en wij dat best wel saai vinden hebben wij besloten om een spel met jullie te gaan spelen.

Iedere zaterdag zullen er op de site opdrachten online komen te staan die je kan gaan doen. Met deze opdrachten kan je punten verdienen. Wie er aan het einde van deze onlineperiode de meeste punten heeft kan zelfs iets winnen!

Spelregels:

• De regels van het RIVM gelden natuurlijk als eerste. Houd dus gepaste afstand en denk altijd om je eigen en andermans gezondheid.  Op ieder bewijsmateriaal komt je eigen vlag te staan.
  • Bewijs kan geappt worden naar: (nummer volgt per e-mail) geef daarbij altijd de naam van de opdracht door….
  • De opdrachten mogen gedurende de hele periode uitgevoerd en ingeleverd worden. Er komen wekelijks nieuwe opdrachten bij.
  • Er kunnen extra punten verdiend worden door gebruik te maken van je creativiteit.

Nog iets leuks: Voor iedere deelnemer hebben we aan het einde van deze online-periode een mooie badge.

BELANGRIJKSTE REGEL: DE LEIDING HEEFT ALTIJD GELIJK

Laatste opdrachten

Stempelen: Maak een aardappelstempel en ga ermee stempelen (2 punten)

Engeltje: Maak een sneeuwengel maar dan zonder sneeuw (2 punten)