Familieweekend
mei 25 – mei 26 hele dag

Info volgtDit wordt weer een gezellige dag voor de hele club met vaders, moeders, broertjes en zusjes. Wie wil kan blijven om te kamperen in een eigen tent. Kosten €5.- voor niet leden. Drank gaat per strippenkaart

di
jun 11 @ 18:00 – 20:00

We lopen in Haarlem Ramplaan/Kleverpark/planetenwijk/indische buurt en Santpoort- Zuid. We hebben dit jaar extra veel wijken omdat de Jamborette van de scouts dit jaar duurder is dan normaal. Met het geld dat je ophaalt kan je een deel van de kampbijdrage betalen.
Wil jij of je dochter 1 of meerdere avonden lopen mail dan naar scoutingbosenduin.info@gmail.com.

wo
jun 12 @ 18:00 – 20:00

do
jun 13 @ 18:00 – 20:00